EXCLUSIV  Instituțiile publice, suprafețe uriașe. Florea: O hotărâre de Guvern pentru rezolvare

Daniel Florea, primarul sectorului 5 a vorbit în exclusivitate la DCNews live despre suprafețele mari de teren ocupate sau care aparțin diverselor instituții ale statului. Florea spune că a fost demarată o procedură pentru emiterea unei hotărâri de Guvern care să redea terenurile circuitului public. 

Astfel, terenurile ar putea fi incluse într-un plan de dezvoltare, se pot crea noi străzi sau diverse alte facilități și nu ar mai sta nefolosite, evitându-se unele situații în care terenurile ajung să se transforme în adevărate focare.

"Sunt suprafețe foarte mari de teren care aparțin Ministerului Apărării Naționale sau CFR-ului și acum facem să le luăm și să le redăm circuitului civil pentru că sunt nefolosite. Toată zona aceea despre care toata lumea vorbea că este un focar de infecție încercăm să o luăm și să realizăm o dezvoltare urbană cu străzi și tot ce cuprinde. Suntem în plină procedură de emitere a unei hotărâri de Guvern care să conducă la acest rezultat," a spus primarul Daniel Florea la DCNews.

Iată răspunsul complet oferit de Daniel Florea:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel