Instituție cheie a statului declară război Rusiei

Mihai Daraban, preşedintele CCINA şi al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, i-a dat o replică dură fostului ambasador al Rusiei în România, Oleg Malginov.

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț a României, a fost invitat să susțină un discurs la Gala "Ambasador România", emisiune difuzată la Realitatea TV, pe care o susține. 

El a dezvăluit o discuție cu Oleg Malginov, care și-a încheiat misiunea diplomatică în România la începutul lunii iunie. 

"Am salutat emisiunea 'Ambasador România' care are un rol important în contextul actual, când componența economică și nu doar cea geopolitică este factor de dezvoltare. Având în vedere că ambasadorul Rusiei în România, Oleg Malginov, mi-a spus prietenește că de doi ani nu ne-am prea văzut, l-am felicitat, i-am spus că am tot respectul pentru el la încheierea misiunii în țara noastră, dar nu putem uita că Rusia a încălcat Tratatul de la Budapesta care garantează frontierele Ucrainei. Camera de Comerț nu poate asista impasibilă la naționalizarea bunurilor ucrainene din Crimeea, efectuată după venirea Rusiei", a declarat Mihai Daraban. 

Președintele Camerei de Comerț a încheiat prin a spune că "așteptăm ca diplomația economică să joace un rol în viitorul apropiat și pe termen lung în dezvoltarea economiei". 

"Ambasador România" este o emisiune difuzată la Realitatea TV. Prezentatorul emisiunii este Alexandru Cumpănașu, directorul Asociației pentru Implementarea Democrației. 

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel