Inspectorul ISJ Brăila, repus în funcție de Instanță

Bogdan Bolojan / 28 sep 2017 / 17:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Curtea de Apel Galaţi a hotărât, joi, suspendarea ordinului ministrului Educaţiei prin care inspectorul şcolar general al ISJ Brăila, Cătălin Canciu, a fost demis de la conducerea instituţiei. 

''Victorie, s-a făcut dreptate! Mâine vom trimite la Bucureşti toate documentele şi mă voi întoarce la Inspectorat", a declarat Cătălin Canciu. 

Fostul şef al ISJ Brăila a fost demis de ministrul Educaţiei, Liviu Pop, pe data de 18 august, alături de alţi 12 inspectori şcolari generali. 

Cătălin Canciu a contestat la Curtea de Apel Galaţi, pe 24 august, ordinul de revocare a sa din funcţie, iar după două amânări, decizia a fost de suspendare a ordinului de ministru, relatează Agerpres.

Este cea de-a doua decizie a magistraților care suspendă ordinul ministrului Liviu Pop. În urmă cu câteva zile magistrații au repus-o în funcție pe șefa Inspectoratului Școlar din Ploiești. Curtea de Apel Ploieşti a admis acţiunea iniţiată de Florina Stoian împotriva ordinului prin care a fost demisă din funcţie, actul administrativ emis de ministrul Educaţiei fiind suspendat iar decizia magistraţilor devenind executorie. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25