Inspectorul ISJ Brăila, repus în funcție de Instanță

Curtea de Apel Galaţi a hotărât, joi, suspendarea ordinului ministrului Educaţiei prin care inspectorul şcolar general al ISJ Brăila, Cătălin Canciu, a fost demis de la conducerea instituţiei. 

Victorie, s-a făcut dreptate! Mâine vom trimite la Bucureşti toate documentele şi mă voi întoarce la Inspectorat", a declarat Cătălin Canciu. 

Fostul şef al ISJ Brăila a fost demis de ministrul Educaţiei, Liviu Pop, pe data de 18 august, alături de alţi 12 inspectori şcolari generali. 

Cătălin Canciu a contestat la Curtea de Apel Galaţi, pe 24 august, ordinul de revocare a sa din funcţie, iar după două amânări, decizia a fost de suspendare a ordinului de ministru, relatează Agerpres.

Este cea de-a doua decizie a magistraților care suspendă ordinul ministrului Liviu Pop. În urmă cu câteva zile magistrații au repus-o în funcție pe șefa Inspectoratului Școlar din Ploiești. Curtea de Apel Ploieşti a admis acţiunea iniţiată de Florina Stoian împotriva ordinului prin care a fost demisă din funcţie, actul administrativ emis de ministrul Educaţiei fiind suspendat iar decizia magistraţilor devenind executorie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel