Inspectorii sanitari, verificări zilnice ale paturilor ATI Covid-19

foto pixabay
foto pixabay

Inspectorii sanitari din cadrul DSP-urilor vor efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor de terapie intensivă pentru Covid-19 din unitățile sanitare, potrivit modificărilor aduse Ordinului nr. 316/2021.

Conform unui comunicat al Ministerului Sănătății, personalul împuternicit de către ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București va efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19 și vor completa datele în macheta - Situația paturilor ATI COVID-19. 

„Specialiștii din cadrul Ministerului Sănătății au considerat necesar ca personalul împuternicit de ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București să efectueze zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19 pentru a crește acuratețea datelor privind situația paturilor ATI alocate pacienților cu infecție COVID-19”, a declarat secretarul de stat Monica Althamer, se mai arată în comunicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel