Înregistrări Kovesi. Raluca Prună: Așa știe PSD să guverneze, cu CIRC

Diana Popescu / 18 iun 2017 / 23:54 Salveaza PDF Comentarii
Florin Iordache - Raluca Prună
Descriere foto: Florin Iordache - Raluca Prună

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună afirmă, referindu-se la înregistrările apărute în media cu procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, că ''justiţia este nordul gordian pentru PSD''. 

''E absolut întâmplător că în acest război PSD-PSD, apar exact azi înregistrări dintr-o şedinţă internă cu procurorul şef anti-corupţie. Că aşa ştie PSD să guverneze, cu circ. La pâine încă mai lucrează. Nu era nevoie de mai mult circ. Pentru toţi cei care au 1 sinapsă, e evident că justiţia este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie să îl taie, fără să conteze ce lasă în urmă. Pârjol în general'', a scris pe pagina sa de Facebook, duminică, Raluca Prună. 

Totodată, ea spune că ideea alegerilor anticipate insinuată ar fi ''o mişcare pripită, o soluţie care în cel mai bun caz poate aduce o mică satisfacţie de etapă''. 

''Nu ar putea duce PSD acolo unde merită, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele (...) între clanuri rivale, trebuie lăsat să ajungă în punctul în care tot prostul să priceapă că programul de guvernare nu este o nouă biblie, ci o poveste fantasmagorică. În ciuda faptului că i se repeta numele ritualic ca şi când asta l-ar face să devină realizabil, programul rămâne fantasmagoric. PSD ar trebui lăsat să ajungă în punctul în care să fie evident că nu poate livra, să se încurce în propriile hoc pocus'uri economice'', a mai scris fostul ministru.

POZIȚIA OFICIALĂ DNA: ”Înregistrarea contine fragmente care au fost rostite de procurorul sef in mod public ori la sedintele de lucru cu procurorii unei sectii operative. Intre fragmentele respective au fost intercalate o serie de sintagme care nu ii apartin si care sunt menite sa distorsioneze grav continutul celor spuse.”

[citeste si]

loading...

Te-ar putea interesa


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.12