Înregistrări Kovesi. DNA, anchetă internă. Chirieac: Un mare semn de întrebare. Metodele neortodoxe se răzbună

Analistul Bogdan Chirieac a vorbit la Antena 3 despre ancheta internă din sânul DNA. După ce în presă au apărut înregistrări de la ședința DNA, Laura Codruța Kovesi solicită ca procurorii prezenți la ședință să fie verificați cu detectorul de minciuni. Mai mult, DNA va verifica fiecare persoană care a intrat în ultimul timp în instituție. 

”După ce DNA-ul a anchetat cu metode nu întotdeauna ortodoxe, cum a dat de înțeles doamna președinte a UNJR Dana Gîrbovan, toate elitele din România din mediul economic, politic, medici, profesori, oameni de afaceri, iată că acum DNA se anchetează pe sine.

Nu e ceva de natură să sporească credibilitatea DNA, nici în ochii românilor, nici în ochii ambasadelor care au văzut în lupta anticorupție din România, un pas pentru occidentalizarea țării.

Am văzut în presă stenograme din multe dosare aflate în anchetare. Nimeni nu a anchetat acest lucru, cum au apărut ele. Nu a anchetat nimeni nciodată.

(..) 

Sunt lucruri care s-au întâmplat de foarte multe ori. Acum se dovedește că folosirea metodelor neordotoxe se răzbună.

Putem spune că lucrurile o să ia o altă turnură. Această anchetă în interiorul DNA nu aduce un serviciu instituției si nici luptei anticorpuție în România. Pune un mare semn de întrebare asupra a tot ce s-a întâmplat până acum, pentru că DNA a avut și anchete corecte, precum Microsoft sau ANRP”, a explicat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel