Înregistrări DNA Ploiești. Ponta, ȘOCAT după ultima înregistrare

Ponta Blair
Ponta Blair

Victor Ponta a reacționat după noile înregistrări apărute în presă.

E vorba despre înregistrări în care procurorul Negulescu îi dictează lui Vlad Cosma ce să scrie și să semneze în denunțul din dosarul Tony Blair. 

„Așa însecenări nici în anii '50 nu erau. Și ăia erau mai deștepți”, a catalogat Victor Ponta ultimele înregistrări.

„M-a șocat nu faptul că fabricau probe. În sepembrie 2016 este momentul în care trebuia să se decidă dacă voi candida sau nu la Parlament, dacă voi face sau nu campanie pentru PSD.

„M-a șocat cum au preluat unii de la presă niște minciuni atât de evidente. În februarie l-am chemat pe Blair să-mi fac campanie când eu mi-am făcut campanie la Tg-Jiu. Adică toți din Tg-Jiu votau ce spune Blair. Nu că falsificau probe m-a șocat, asta o știam de un an și jumătate, știam dar nu aveam cum sa demonstrez. Credeți că oamenii ăia știu ceva școală?”

„Eu am avut noroc, am ajuns în justiție cu judecători ce au citit ce e în dosar și i-au dat în cap cu dosarul lui Portocală și Savu.

Blair s-a văzut cu Ungureanu care era premier, a fost la ambasada Marii Britanii, a fost la Universitate. Totul ca să voteze cei din colegiu din Tg-Jiu. E o poveste pentru proști.

Știau că nu li se întâmplă nimic. Și astăzi seară, dacă mă întrebați pe mine, tot nu li se întâmplă nimic. Ei cu asta se ocupau”, a mai precizat Ponta la România TV.

[citeste si]

Sechestru după acest dosar

Acesta a mai spus că în urma dosarului menționat, „am și astăzi sechestru pe casă. Au vrut să pună sechestru și pe bunurile soției mele dobândite înaintea căsătoriei”.

„Acesta e nivelul oamenilor pe care doamna Kovesi îi clasifică de elită”, a concluzionat Victor Ponta. 

Amintim că, în seara asta, Antena 3 a prezentat noi înregistări despre dosarul Tony Blair în care au apărut Victor Ponta și Sebastian Ghiță.

Este vorba despre cum s-a construit dosarul Tony Blair. Vlad Cosma, fost deputat PSD, a arătat cum i s-a dictat ce să scrie într-o declarație - pe care a semnat-o - și de la care ar fi pornit acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel