Înregistrare cu Clotilde Armand: ”Închidem GRATUITATEA”. Avocatul Romprest: ”Mă șochează”. Informații de culise

Clotilde Armand susține că nu s-a întâlnit cu reprezentanții Romprest. Cei din urmă, însă, sunt de altă părere. 

O nouă înregistrare cu Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost făcută publică de către postul România TV. Deși i-a fost atrasă atenția că s-a întâlnit cu reprezentanții Romprest și a avut ocazia să rezolve problema gunoaielor din Capitală, aceasta a susținut că nu a avut nicio întâlnire:

Consiler: Am observat pe postarea dvs. că ați avut o ședință cu Romprestul. Dacă ne anunțați oricare dintre colegii noștri eram prezenți și vă susțineam punctele de vedere ale primăriei în fața Romprestului...

Clotilde Armand: Domnule Tudose, nu am avut nicio întâlnire cu Romprestul, dar o să vă invit la ședința pe care o să o avem...”, s-a auzit pe înregistrare. 

Avocatul Romprest: Mă șochează

Avocatul Romprest s-a aflat joi seară în direct la postul TV unde a confirmat și comentat întâlnirea reprezentanților companiei cu Clotilde Armand.

”Mă șochează nonșalanța și modul în care se calcă în picioare adevărul. Nu numai că am fost prezenți la acea întâlnire, dar am luat cuvântul, am discutat, am propus o grămadă de soluții în speranța că venim în sprijinul cetățenilor. Ne-am lovit efectiv de un zid. Nu mă feresc de cuvinte. Nu am văzut niciodată atâta incapacitate managerială care mie îmi denotă o criză instituțională în momentul de față la Primăria Sectorului 1. Este absurd să vii să negi și să îți minți propriii consilieri când în fața ta, ca edil, s-a prezentat întreaga conducere a companiei Romprest, cu documente, cu soluții, cu discuții. Nu numai că nu s-a făcut o minută, credeți-mă că m-am simțit ca în Evul Mediu, și nu o spun ca avocat. Am rămas surprins să văd cum cineva ia instituția pe persoană fizică, sfidează și impune adevărată dictare”, a declarat Iancu Toader, avocat al companiei Romprest. 

Clotilde Armand vrea să impună ”taxa pe gunoi”

Într-o altă înregistrare audio prezentată de postul TV, Clotilde Armand, după ce i se spune că serviciul de salubritate nu poate fi întrerupt, afirmă că le va cere cetățenilor să plătească pentru ridicarea gunoaielor. 

”Ioana Marinel – Deci nu avem voie să întrerupem.

Clotilde Armand – Atunci noi vom încerca să găsim soluții pentru fiecare serviciu …ăăă… domestic… putem să le …aaaa … să le spunem oamenilor că ei trebuie să plătească. Închidem mâine gratuitatea și le spunem cetățeniilor să plătească. Care ar fi impactul dacă am face așa?

Bogdan Adimi – Dumneavoastră trebuie să analizați această problemă. Este problema dumneavoastră”, se aude pe înregistrare. 

Reacția avocatului Romprest

Avocatul Romprest a făcut precizări și susține că i-a explicat primarului că această măsură nu poate fi impusă. 

”Vă pot spune că am fost șocat la acel moment și i s-a explicat doamnei primar la acel moment că nu se poate. Se propagă în spațiul public tot felul de afirmații cum că compania Romprest este cea care acționează împotriva intereselor. Se vede clar că de fapt compania a explicat clar care este riscul, că doamna primar a insistat și a spus că soluția este să plătească cetățeanul, situație care nu este în momentul de față posibil”, a mai declarat Iancu Toader, avocat al companiei Romprest. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel