Înregistrare. Alegerile PNL de la Sectorul 5, mânuite de Ludovic Orban

Foto: Facebook
Foto: Facebook

O înregistrare a arătat implicarea oamenilor lui Ludovic Orban în alegerile partidului din Sectorul 5 al Capitalei.

Antena 3 a difuzat joi seara, la emisiunea „Sinteza Zilei”, o înregistrare în care se pot auzi jocurile politice făcute în interiorul Partidului Național Liberal pentru cele mai înalte funcții din formațiune. Lupta internă din înregistrarea obținută de postul de televiziune este de această dată la Sectorul 5, între taberele lui Florin Cîțu și Ludovic Orban.

Astfel, oamenii președintelui actual al Partidului Național Liberal au făcut tot posibilul pentru a obține voturi în dreptul lui Dan Meran. Înregistrarea a fost făcută de una din membrele PNL. Aceasta a surprins momentul în care șeful Corpului de Control al prim-ministrului din mandatul lui Orban, Dragoș Tănăsoiu, sugera către cine să se îndrepte voturile din Sectorul 5 și care sunt sumele plătite pentru acest lucru.

Fragment din înregistrare

Membră PNL: Ia spuneţi cu cine trebuie să votez?

Daniel Tănăsoiu: Cu cine trebuie doamnă. Cu liberalii vechi.

Membră PNL: Cu domnul Meran, cu toată echipa.

Daniel Tănăsoiu: Suntem cu Orban doamnă. Ce Dumnezeu! Nu suntem pucişti.

Membră PNL: Da, bine, atunci îmi daţi bani...

Daniel Tănăsoiu: Mâine, vedeţi că eu sunt în faţă, acolo...

Restul înregistrării poate fi consultat AICI.

Război de declarații de la distanță între Cîțu și Orban

„Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în București: cu mine președinte al partidului, vom susține doar membri PNL la primăriile de sector. Votați înțelept când alegeți președinții PNL de sectoare. Mult succes și vă aștept alături de echipa câștigătoare. Împreună construim România liberală", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

La alegerile locale din 2020, doar un singur liberal a câştigat o primărie de sector, în speţă Ciprian Ciucu, la sectorul 6. Nicuşor Dan, deşi susţinut de liberali, nu era membru PNL, în timp ce la celelalte primării unde alianţa a triumfat, candidaţii erau de la USR-PLUS.

Orban, încrezător că va rămâne preşedinte PNL

„Filiala Sectorului 1 are președintele PNL și va avea și după 25 septembrie președintele Partidului Național Liberal. La final de mandat stau cu fruntea sus”, spune Ludovic Orban, membru PNL Sector 1. El spune că în patru ani de zile a realizat lucruri „la care nimeni nu s-ar fi așteptat”.

„PNL este principalul partid de guvernământ, deține astăzi trei din cele patru funcții importante în stat. PNL e un partid puternic și are capacitatea de a se pregăti pentru 2024 să câștige toate bătăliile electorale. Eu nu rostesc vorbe în vânt. Când vă spun că avem tot ce ne trebuie să putem să ne atingem obiectivele, vă spun pentru că știu, vreau și pot să conduc partidul spre noi victorii, așa cum l-am condus în cei patru ani”, conchide Orban, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel