FC Barcelona. Un jucător emblematic şi-a anunţat plecarea

Andres Iniesta a confirmat că se va despărţi la finalul sezonului de clubul Barcelona.

Unul dintre jucătorii emblematici ai Barcelonei se va despărţi, la finalul acestui sezon, de echipă. Este vorba despre Andres Iniesta, căpitanul echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, confirmând vineri că se va despărţi la finalul sezonului de singurul club la care a jucat în cariera sa. 

"Acest sezon este ultimul la Barcelona", a declarat într-o conferinţă de presă mijlocaşul spaniol, care pe 11 mai va împlini 34 de ani. Potrivit lui, cel mai potrivit fel de a se retrage este "simţindu-te important, simţindu-te titular, cu posibilitatea de a câştiga trofee". 

"Nu mai pot să dau tot ce am mai bun din punct de vedere fizic şi mental", a spus Iniesta, care va obţine în acest sezon un nou titlu de campion a Spaniei. 

Barcelona, lider detaşat în La Liga, poate deveni campioană duminică, după meciul cu Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone.

[citeste si]

Iniesta îşi va continua cariera în China

Iniesta va fi omagiat pe Camp Nou, la ultimul meci din acest sezon disputat de Barca, împotriva lui Real Sociedad, pe 19 sau 20 mai. La finalul acestei partide, mijlocaşul va ridica pentru a noua oară în cariera sa trofeul de campion al Spaniei. 

Iniesta îşi va continua cariera în fotbalul chinez, unde urmează să joace în următoarele trei sezoane la echipa Chongqing Lifan, conform presei sportive internaţionale. 

Format la centrul de juniori al clubului catalan, Iniesta a disputat 669 de meciuri pentru prima echipă a lui FC Barcelona, alături de care a câştigat în total 31 de trofee, ultimul dintre, Cupa Spaniei, în weekendul trecut, după finala cu FC Sevilla (5-0), în care a marcat unul dintre goluri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel