Iniesta, debut în Japonia. Contract uriaş

Iniesta
Iniesta

Andres Iniesta, în vârstă de 34 de ani, ar putea debuta duminică la noul său club Vissel Kobe.

Mijlocaşul spaniol Andres Iniesta, în vârstă de 34 de ani, ar putea debuta duminică la noul său club Vissel Kobe, în prima ligă japoneză de fotbal, informează cotidianul L'Equipe. 

Sosit miercuri în Japonia, la aproape trei săptămâni de la eliminarea Spaniei de la Cupa Mondială de fotbal de către Rusia, în optimile de finală (3-4 la penalty-uri), şi după ce şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, fostul mijlocaş al Barcelonei se pregăteşte să-şi continue cariera în Japonia. "Vreau să joc cât mai repede posibil. Mă pregătesc ca să fiu în cea mai bună condiţie a mea pentru duminică şi sper să fac un meci mare pentru suporteri", a afirmat jucătorul care a petrecut 16 ani la Barcelona. 

El a fost întâmpinat de circa 300 de suporteri la sosirea pe aeroportul din Kansai. Iniesta a semnat un contract pe mai mulţi ani şi va avea un salariu de 30 de milioane de dolari pe an, potrivit Kyodo. Andres Iniesta ar putea debuta oficial la Vissel Kobe duminică, în meciul de pe teren propriu cu Shonan Bellmare. Vissel ocupă locul 6 în clasamentul din J-League. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel