Îngrijire ten - Mască de orez cu efect aproape botox

Fotografie creată de KoolShooters, de la Pexels
Fotografie creată de KoolShooters, de la Pexels

Femeile orientale în general, și femeile coreene în special, sunt foarte apreciate și cunoscute în întreaga lume pentru felul în care își tratează fața și pentru tehnicile lor de înfrumusețare.

Desigur, măștile nu sunt suficiente pentru a menține pielea elastică și luminoasă: produsele de înfrumusețare trebuie să fie însoțite de o viață sănătoasă, ceea ce înseamnă, înainte de toate, o alimentație sănătoasă și echilibrată și cel mai important, pentru a vedea rezultate și a avea efectele dorite, este necesar ca aplicarea măștii să fie făcută cel puțin o dată pe săptămână.

O mască de față pe bază de orez este încă un instrument excelent de înfrumusețare: este de fapt foarte utilă pentru tonifierea pielii și eliminarea ridurilor. De altfel, orezul stimulează producerea de colagen, care este un compus fundamental pentru etanșeitatea pielii și pentru îndepărtarea în timp a apariției ridurilor, potrivit pianetadonne.it

Reţetă

Ingredientele de care ai nevoie pentru a face această mască sunt următoarele: un sfert de litru de apa, o lingură de miere și trei linguri de orez.

Fierbeți orezul aproximativ patru minute, apoi scurgeți apa rezultată. Se amestecă mierea cu puțin lapte, apoi se adaugă orezul și se pisează până se obține o compoziție omogenă pe care o vei aplica apoi pe față și, dacă dorești, și pe gât și mâini: o vei lăsa să acționeze un sfert de oră. După această perioadă de timp, va trebui să clătiți cu apa rămasă de la fierberea orezului.

Beneficiile orezului pentru întinerirea feței

  • Orezul tonifică pielea. Conține un element numit inozitol, care este minunat pentru încetinirea îmbătrânirii, stimularea circulației sângelui și tratarea adecvată a sănătății generale a pielii.

  • Este bogat în vitamina B. După cum știți deja, această vitamină are proprietăți grozave de a avea grijă de păr, unghii și piele, stimulând regenerarea, moliciunea și apărarea acestuia împotriva elementelor externe.

  • Hidratează, regenerează și întărește pielea. Această virtute provine în principal din apa de orez, un remediu tradițional japonez pentru femei.

  • Efect antirid. După cum v-am spus deja, secretul orezului pentru întinerirea feței constă în inozitol.

  • Reduce ridurile și stimulează circulația sângelui în pielea feței, care este întotdeauna atât de delicată.

  • Este un exfoliant excelent. Este surprinzător, dar la toate aceste proprietăți trebuie adăugat și acidul fitic. Ce face acest element? Elimină celulele moarte și ajută la întinerirea feței încetul cu încetul.

  • Elimina urmele de acnee. Din nou, apa de orez curăță pielea de elementele străine. 

  • Ideal este să efectuezi tratamentul cel puțin două zile pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel