EXCLUSIV  Infracțiuni domeniu bancar. Chirieac: Șansa unui nou BNR!

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a prezentat o nouă carte despre domeniul bancar, mai exact despre infracțiuni în domeniul bancar. 

”Infracțiuni în domeniul financiar-bancar” este cartea ce a fost lansată în cadrul Conferinței Internaționale "Digitalizare și Inovație noi competențe în educația profesională financiară". 

Analistul politic Bogdan Chirieac a prezentat cartea, în cadrul evenimentului transmis live pe DCBusiness.ro. 

”Are un titlu foarte greu ”Infracțiuni în domeniul financiar-bancar”. Dacă dădeam noi titlul la DCNews spuneam ”Cum să furi din bancă fără să fii prins”. Atunci, sunt convins că adresabilitatea era foarte ridicată. În România, în anii aceștia ai războiului româno-român, am învățat să spunem instituție inclusiv la organe, DNA se numește instituție, Parchetul se numește instituție, miliția se numește instituție. În opinia noastră este fals, instituții sunt Academia Română, universitățile, Parlamentul, Guvernul, Președinția. 

În țara noastră, există o instituție numită BNR care a fost și respectată, este și reputată și a ajutat enorm România. Acum câțiva ani, s-a creat ASF, care are o șansă să fie o instituție la fel de respectată cum este BNR. ISF înțeleg că este un fel de laborator al ASF și mergeți inclusiv pe lansarea de cărți” a spus Bogdan Chirieac, în cadrul evenimentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel