Un avocat despre motivația prezentată de DCNews: Grindeanu a intrat la gânduri

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Informaţia prezentată joi, 22 iunie, de redactorii DC News, potrivit căreia PSD a urgentat demiterea lui Sorin Grideanu deoarece exista temerea că guvernul îl va scoate pe Liviu Dragnea din scenă printr-o OUG emisă în vacanța parlamentară, a fost comentată de avocata Cornelia Lalu la Realitatea TV.

Potrivit surselor DCNews, premierul pregătea o OUG prin care interdicția de a ocupa posturi în Guvern să fie extinsă la nivelul Parlamentului, pentru persoanele condamnate penal.

În acest context, avocata a făcut următoarele precizări: „Sorin Grindeanu, după ce a văzut cetăţenii în stradă după vestita ordonanţă 13, eu cred că a intrat la gânduri. S-a transformat dintr-o marionetă pusă de Liviu Dragnea într-un om care a început să gândească şi să spună: stai puţin, îmi spune preşedintele partidului ce să fac, dar eu n-am niciun dosar penal, nu am niciun spate, deci de ce să mă compromit în acest hal. Probabil că această poziţie i-a dăunat şi iată că am ajuns la trântirea Guvernului Sorin Grindeanu fără motive aparente".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel