EXCLUSIV  Informații din PNL: Cioloș, procent incredibil. ”Vă spun sincer că nu înțeleg”

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a prezentat într-un interviu pentru DCNews părerea sa despre participarea politicienilor la mitingul din 10 august.

La mitingul de vineri 10 august este de așteptat să-și facă apariția mai mulți oameni politici din opoziție. Unul dintre aceștia ar putea fi Dacian Cioloș.

”E libertatea fiecăruia de a merge, ca cetățean, pe persoană fizică”, a spus deputatul Prișcă în interviul pentru DCNews.

”Deocamdată, pe domnul Cioloș l-am văzut de unul singur. Într-adevăr, prin piață, pe bănci, pe la restaurante și hoteluri, prin avioane dar încă n-am văzut nimic concret și închegat în jurul lui. Într-adevăr, el ca vector de imagine se mișcă”, a mai precizat el.

”E într-un mediu pe care eu nu-l urmăresc cu regularitate, mediul online. Pe mine facebook-ul nu mă fascinează. (...) Vă spun sincer că și eu am câteva necunoscute vis-a-vis de această creștere spectaculoasă a dlui. Cioloș, care este obiectivă. (...) În sondaje, răspunsurile legate de Cioloș sunt reale. Deci există acest bazin. Undeva la 10%. Vă spun sincer că nu înțeleg exact resorturile! Pot să pun pe seama acestui mediu nou, al online-ului, pe care nu-l înțeleg. (...) Îmi asum asta ca o greșeală a mea”, a precizat Răzvan Prișcă.

Puteți vedea tot interviul aici, în care deputatul face și o comparație între Cioloș și USR:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel