Informații de la Cotroceni, privind un viitor partid prezidențial

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache, creditat ca fiind "mâna dreaptă" a preşedintelui Klaus Iohannis, a răspuns, duminică, la Antena 3, zvonurilor conform cărora șeful statului şi-ar dori înfiinţarea unui nou partid politic, care să fie eminamente pro-prezidenţial.

Întrebat la "Punctul de întâlnire" de către Radu Tudor dacă anul 2016 va fi martorul apariției unui partid pro-prezidențial, șeful Cancelariei Prezidențiale Dan Mihalache a răspuns ferm: "Nu, pentru că știu că președintele nu-și dorește așa ceva". 

"Partidul de suflet al președintelui rămâne PNL", a întrebat ulterior analistul politic Bogdan Chirieac

"Preşedintele nu s-a despărţit sentimental niciodată de PNL, îşi doreşte un partid puternic de dreapta, care este PNL. Depinde de cum ne uităm la sistemul politic românesc. Cred că echilibrul stânga-dreapta și procesele de aglutinare care s-au întâmplat este un bun câştigat şi ar fi greşit acum să stricăm acest echilibru. Ce se întâmplă în partide sunt procese interne pe care trebuie să le gestioneze. Fie că e vorba despre PNL, despre PSD, garniturile sau construcţia garniturilor de lideri ţin de fiecare partid în parte şi de înţelepciunea fiecărui partid în parte şi de înțelepciunea oamenilor ca atare."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel