Informații de culise: Subiecte fierbinți pe agenda CExN al PSD

Sâmbătă are loc, la Piața Neamț, ședinţa Comitetului Executiv Național al PSD. Este an electoral, cu două alegeri, locale și parlamentare. Partidele își fac noi strategii pentru câștigarea votului electoratului, care dictează puterea. 

Sâmbătă, la CExN, PSD își lansează și își validează strategiile de campanie pentru anul electoral. Va fi analizată strategia de alianțe, locale și generale, vor fi informații despre procentele reale pe care PSD le are la nivelul țării, în baza cărora stabilește listele de candidați. Va fi demarată campania. 

Nu se va discuta la CExN al PSD alianța cu ALDE și susținerea lui Călin Popescu Tăriceanu la conducerea Senatului. "La sfârşitul lunii ianuarie vom discuta cu grupurile parlamentare acest subiect. Am avut o întâlnire luni cu Călin Popescu Tăriceanu la sediul PSD, a fost o întâlnire destul de bună, ne vom mai întâlni şi în funcţie de ce vor stabili colegii deputaţi şi senatori vom prezenta poziţia noastră. La acest moment nu există o discuţie despre schimbarea preşedintelui Senatului, există doar o oarecare nemulţumire în partid, dar nu s-a luat o decizie", a spus Liviu Dragnea, vineri. 

La ședința CExN de sâmbătă, de la Piatra Neamț, PSD va lua pulsul filialelor și va vedea care este situația PSD în fiecare județ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel