Informații de culise: ”Ponta pleacă până în noiembrie din fruntea Guvernului”

Vicepreşedintele PNL, Mircea Dolha, susţine că deţine informaţii potrivit cărora premierul Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului până în luna noiembrie a acestui an. Liberalul a explicat că îşi bazează declaraţiile pe "negocierile pe care le fac Liviu Dragnea şi PSD pentru a impune un nou prim-ministru pesedist".

Mircea Dolha spune că PSD pregăteşte un nou premier, pe care încearcă să-l impună preşedintelui Klaus Iohannis.

"Luna viitoare, domnul Ponta nu mai este la Palatul Victoria, o să vedeţi. Mă bazez pe negocierile pe care le fac domnul Dragnea şi PSD pentru a impune un nou prim-ministru pesedist.

Din informațiile pe care le am, deja PSD pregătește un nou prim-ministru și încearcă să-l impună preşedintelui Klaus Iohannis. Astea sunt informațiile pe care le dețin. Eu nu pot confirma că preşedintele Iohannis va accepta un ministru poate uşor mai pătat ...", a declarat vicepreşedintele PNL, la România TV.

[citeste si]

Mircea Dolha a adăugat că, în proporţie de 90 la sută, Victor Ponta va pleca într-o lună de la Palatul Victoria.

"Aşa cum mă cunoașteți, om serios, vă spun că până în noiembrie, deci în luna noiembrie 2015, domnul Ponta pleacă. Maxim până în noiembrie, domnul Ponta o să plece. (...) În proporție de 90 la sută, până în noiembrie, domnul Ponta va fi înlocuit, cu acceptul și cu dorința deja nestăvilită a marii majorități a PSD, de a pleca domnul Ponta de la Palatul Victoria", a mai declarat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel