Indiana Wells. Djokovic, explicații după dezastru

Novak Djokovic
Novak Djokovic

"Nu-mi caut scuze", au fost primele cuvinte ale nr.2 mondial, tenismanul sârb Novak Djokovic, triplu deținător al titlului, după ce a fost învins în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells (ATP) de australianul Nick Kyrgios, ocupantul locului 16 în ierarhia ATP.

Pentru a doua oară în două săptămâni, jucătorul sârb nu a găsit soluția în fața australianului Nick Kyrgios, învingător cu 6-4, 7-6 (7/3): "El are un super tenis care ar putea să-l ducă în top 10 sau top 5, dar totul depinde de el și de determinarea sa", a afirmat Djokovic, care a fost eliminat din turul 2 al Openului Australiei în ianuarie.

"Am avut o serie formidabilă de 19 victorii la Indian Wells și sunt foarte mândru de această performanță. Dar ea trebuia să se încheie într-o zi. Și din păcate, acea zi a fost azi. Nick, la fel cum a făcut la Acapulco (victorie în sferturile de finală), în urmă cu două săptămâni, a servit foarte bine. Eu nu am reușit să returnez așa cum ar fi trebuit, iar acest lucru a făcut diferența", a adăugat "Djoko".

"Dar nu vreau să mă uit înapoi și să-mi imaginez că aș fi putut face mai mult la acest turneu dacă aș fi avut un alt tablou. Sigur, aș fi putut avea un tablou mai ușor, dar nu-mi caut scuze. Asta este", a mai spus jucătorul sârb.

În privința lui Kyrgios, el are un stilul de joc foarte agresiv. Încearcă tot, de la prima și a doua minge, iar acest lucru îl face un adversar dificil. În orice caz, este capabil să realizeze multe lucruri frumoase, iar acest lucru i-l prevedeam deja de niște ani. El nu are rezultate foarte constante, dar este pe cale să se apropie de top 10. A reușit anul trecut cel mai bun sezon al său, deci lucrurile sunt pe cale să se așeze pentru el", a conchis Djokovic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel