Indiana Wells. Djokovic, explicații după dezastru

Novak Djokovic
Novak Djokovic

"Nu-mi caut scuze", au fost primele cuvinte ale nr.2 mondial, tenismanul sârb Novak Djokovic, triplu deținător al titlului, după ce a fost învins în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells (ATP) de australianul Nick Kyrgios, ocupantul locului 16 în ierarhia ATP.

Pentru a doua oară în două săptămâni, jucătorul sârb nu a găsit soluția în fața australianului Nick Kyrgios, învingător cu 6-4, 7-6 (7/3): "El are un super tenis care ar putea să-l ducă în top 10 sau top 5, dar totul depinde de el și de determinarea sa", a afirmat Djokovic, care a fost eliminat din turul 2 al Openului Australiei în ianuarie.

"Am avut o serie formidabilă de 19 victorii la Indian Wells și sunt foarte mândru de această performanță. Dar ea trebuia să se încheie într-o zi. Și din păcate, acea zi a fost azi. Nick, la fel cum a făcut la Acapulco (victorie în sferturile de finală), în urmă cu două săptămâni, a servit foarte bine. Eu nu am reușit să returnez așa cum ar fi trebuit, iar acest lucru a făcut diferența", a adăugat "Djoko".

"Dar nu vreau să mă uit înapoi și să-mi imaginez că aș fi putut face mai mult la acest turneu dacă aș fi avut un alt tablou. Sigur, aș fi putut avea un tablou mai ușor, dar nu-mi caut scuze. Asta este", a mai spus jucătorul sârb.

În privința lui Kyrgios, el are un stilul de joc foarte agresiv. Încearcă tot, de la prima și a doua minge, iar acest lucru îl face un adversar dificil. În orice caz, este capabil să realizeze multe lucruri frumoase, iar acest lucru i-l prevedeam deja de niște ani. El nu are rezultate foarte constante, dar este pe cale să se apropie de top 10. A reușit anul trecut cel mai bun sezon al său, deci lucrurile sunt pe cale să se așeze pentru el", a conchis Djokovic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel