INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, ora meciului. Debut direct în turul doi

Simona Halep ora meciului. Debut direct în turul doi la Indian Wells
Simona Halep ora meciului. Debut direct în turul doi la Indian Wells

INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, ora meciului. Debut direct în turul doi. Românca Simona Halep își începe parcursul la turneul american astăzi, vineri, 8 martie.

INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, ora meciului. Debut direct în turul doi - Simona Halep o va întâlni pe arena H2H, în turul secund al turneului de la Indian Wells, pe cehoaica Barbora Strycoba, locul 48 mondial.

INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, ora meciului. Debut direct în turul doi - Partida celor două tenismene este programată pe terenul 2, dar după alte două întâlniri de pe tabloul masculin, ceea ce înseamnă că Simona nu va juca mai devreme de ora 1.00 noaptea. Conform proframului, de la ora 21:00, pe teren vor intra Tomas Berdych şi Feliciano Lopez. A doua partidă va fi cea dintre Daniel Evans şi Stan Wawrinka.

INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, ora meciului. Debut direct în turul doi După acestea se va disputa meciul dintre Simona Halep şi Barbora Strycova. Scorul întâlnirilor de pînă acum dintre Halep şi Strycova este 4-1 pentru româncă.

INDIAN WELLS. SIMONA HALEP, ora meciului. Debut direct în turul doi - Barbora Strycova (32 ani, nr. 50 WTA). Aceasta a jucat în primul tur cu Viktorija Golubic (Elveţia), pe care a învins-o cu 6-2, 7-6. Indian Wells este un turneu de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari.

Citește și:

Halep, veste excelentă înainte de Indian Wells

Irina Begu - Bianca Andreescu rezultat Indian Wells (WTA)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel