Indian Wells. Simona Halep, declarație îngrijorătoare: Să văd cum va rezista

Simona Halep nu şi-a fixat niciun obiectiv pentru turneul de la Indian Wells. 

Liderul mondial va juca împotriva cehoaicei Kristina Plikova, dar spune că vrea mai întâi să vadă cum va fi piciorul, abia refăcut după accidentare, apoi să-şi fixeze un obiectiv pe mai departe. Constănţeanca a mai spus că nu a reuşit să treacă peste momentul pierderii finalei de la Australian Open.

"Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul", a spus Halep, citată de treizecizero.ro, potrivit Prosport. De asemenea, Halep nu a uitat momentul decisiv al finalei de la Australian Open. În setul 3, românca de 26 de ani avea 4-3 cu un break în faţă, atunci când Caroline Wozniacki a cerut un time-out medical. Mai multe voci au susţinut atunci că a fost doar o tactică a danezei de a o scoate din ritm pe Simona.

[citeste si]

"Câte săptămâni sunt de atunci? Nu pot să spun că am depăşit momentul. Când mă voi mai confrunta cu un astfel de meci, voi şti cum să gestionez un timeout medical la 4-3 în decisiv", a adăugat Simona, conform sursei citate.

Simona Halep o va înfrunta pe Kristina Pliskova (Cehia, 25 de ani, 77 WTA) în turul secund de la Indian Wells. Sora Karolinei Pliskova a învins-o pe Ying-Ying Duan (China, 28 de ani, locul 95 WTA), scor 6-4, 7-6(5), după o oră şi jumătate de joc şi va întâlni liderul mondial în faza următoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel