Indian Wells: Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich, scor final în turul al treilea

Simona Halep a părăsit turneul de la Indian Wells
Simona Halep a părăsit turneul de la Indian Wells

Simona Halep a pierdut partida cu  Aliaksandra Sasnovich în turul al treilea de la Indian Wells.

Simona Halep (17 WTA) a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 100 WTA) în turul al treilea la Indian Wells, cu scorul de 5-7, 4-6.

Simona Halep părăsește turneul WTA 1000 de la Indian Wells în turul al treilea, după un meci de coșmar: 5-7, 4-6 cu Aliaksandra Sasnovich. Bielorusa face turneul vieții, eliminând două campioane de Grand Slam la rând! Sasnovich a trecut în turul precedent de Emma Răducanu cu 6-2, 6-4! 

Duminică, toate sportivele românce au fost eliminate în turul trei la Indian Wells. Sorana Cîrstea a pierdut cu Elina Svitolina, 6-4, 4-6, 6-7(3), iar Irina Begu a cedat fără drept de apel în fața jucătoarei locale Shelby Rogers, 0-6, 2-6. Simona, Irina și Sorana pleacă acasă cu câte un cec în valoare de 51.895 de dolari.

Simona Halep a declarat că nu prea poate să-i dea sfaturi Emmei Răducanu după ce jucătoarea cu origini românești a câştigat US Open la doar 18 ani. Totuşi, Simona Halep crede că Emma ar trebui să fie prudentă după un succes atât de mare.

"E dificil pentru mine să fac o analiză. În cazul meu, mi-a luat mult timp să câştig primul meu grand slam. Câştigasem alte turnee înainte, dar, desigur, nu erau comparabile cu un grand slam. Deci nu-mi prea pot da mult cu părerea. Din experienţa mea personală, cred că trebuie să fii foarte atent după o victorie atât de mare, deoarece fiind atât de tânără nu ai experienţa aceea de a câştiga titluri mari. În cazul Emmei, este chiar primul titlu al carierei sale. Oricum ar fi, nu veţi şti exact ce simte o jucătoare de această vârstă când câştigă un astfel de turneu", declara Simona Halep  pentru We Love Tennis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel