Indian Wells: Monica Niculescu, învinsă de Serena Williams - VIDEO

Românca Monica Niculescu a fost învinsă în turul II de la Indian Wells de numărul 1 mondial, Serena Williams, în două seturi identice, 7-5, 7-5.

Serena joacă în turul 3 cu Zarina Dyas din Kazahstan și în semifinale poate da peste Simona Halep, dacă ambele ajung până acolo.

A fost o noaptea plină de emoții pentru Serena Williams, care a boicotat timp de 14 ani BNP Paribas Open, potrivit wtatennis.com. Americanca s-a acomodat mai greu în primul set, când a fost condusă cu 2-0 de Monica Niculescu. Jucătoarea din România nu a învins niciodată o o adversară din top 5 WTA.

SIMONA HALEP, în TURUL 3 de la INDIAN WELLS după victoria cu DARIA GAVRILOVA

Serena Williams a arătat din nou că nimeni din tenisul actul nu are capacitatea ei sa de a gestiona momente dificile, și, după un meci de peste două ore, a reușit s-o învingă pe Niculescu, scor 7-5, 7-5.

"Mă simt foarte bine. Simt că emoțiile cumva au dispărut", a declarat Williams după meci. "Cu siguranță este unul dintre cele mai mari și mândre momente ale carierei mele", a spus liderul WTA.

"Ce jucătoare interesantă! Nu am primit niciodată aceeași minge. Pur și simplu nu-mi puteam intra în ritm astăzi. Sunt doar bucuroasă că s-a încheiat. Cu siguranță a fost un meci foarte complicat pentru mine", a mai declarat Williams.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel