INDAGRA 2017. Mihai Daraban: Cea mai importantă manifestație expozițională din estul și sud-estul Europei

Mihai Daraban a fost prezent la inaugrarea celei de a XXII-a ediție a INDAGRA, târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei. Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României spune că târgul a crescut exponențial, ajungând cea mai importantă manifestare din estul și sud-estul Europei. 

"Suntem onorați că, și în acest an, cea de-a XXII-a ediție a INDAGRA se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Îi mulțumim Președintelui pentru onoarea pe care ne-a făcut-o, de a patrona probabil cea mai importantă manifestare expozițională din Estul și Sud-Estul Europei. În urmă cu 10 ani era mai degrabă un târg de dimensiune medie printre târgurile organizate de Romexpo, însă iată că de trei ediții această expoziție este cea mai mare din toate domeniile de activitate. Acest lucru spune mult și despre domeniul de activitate pe care acest târg îl reprezintă: avem aproape 800 de expozanți care au ocupat o suprafață de peste 41.500 metri pătrați. Numărul de participanți de la INDAGRA FOOD a crescut în acest an cu 40%, ceea ce înseamnă că în domeniul procesării agricole există un interes sporit", a declarat Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României. 

Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, a fost deschis oficial joi, 26 octombrie 2017, în prezența Președintelui României, dl. Klaus Iohannis, la Centrul Expozițional Romexpo.

Cea mai importantă manifestare cu profil agricol organizată în România, târgul INDAGRA 2017 este conceput și organizat de Romexpo alături de Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel