INCREDIBIL: Cum sunt păcăliți oamenii să semneze pentru demiterea Gabrielei Firea

Se strâng semnături pentru declanşarea referendumurilor de demitere a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a primarilor de sector şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB). În context, "Corupția Ucide" a distribuit un mesaj pe Facebook prin se arată cum pot fi "furate" voturi.

"Hai că v-am anunțat deja că în București în fața magazinului Unirea a început strângerea de semnături pentru demiterea Gabrielei Firea. Dar trebuie să fim realiști, e nevoie de peste 400.000 de semnături pentru ca acest lucru să se întâmple, de fapt pentru referendumul care ar viza demiterea ei. Cu un singur punct de strângere de semnături este practic imposibil ca acest număr de semnături să fie strâns. Însă dacă ne vom mobiliza și comporta ca o rețea atunci avem șanse foarte mari. Trebuie să printăm acele formulare și să semneze și prietenii, colegii de muncă, soacra, socrul (lor le spuneți că cereți bani mai multi pentru pensii). Doar daca acționăm ca o rețea de colectare a acestor semnături putem reuși. Eu unul am de când să fac acest lucru și am nevoie și de ajutorul vostru, al celor care stați în București", se arată într-un mesaj pe Facebook distribuit pe pagina "Corupția Ucide".

(w670)

Pentru declanşarea referendumurilor de demitere sunt necesare semnăturile a 25% din bucureştenii cu drept de vot, adică peste 440.000.

Conform Legii administraţiei publice locale 215/2001, mandatul primarului încetează ca urmare a rezultatului unui referendum local având ca obiect demiterea acestuia, organizat în condiţiile legii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel