Incredibil! Cine va moșteni AVEREA lui Ion Iliescu. Și-a făcut TESTAMENTUL

Iliescu
Iliescu

Ion Iliescu și-a scris deja testamentul. Iată cui va rămâne toată averea fostului președinte al României și cine este beneficiarul. 

Ajuns la vârsta de 90 de ani, Ion Iliescu s-a gândit deja la toate formalitățile pentru a nu-și lăsa averea pe mâna statului. Astfel, deși nu au copii biologici sau adoptați cu acte, există totuși un copil de suflet al cuplului. 

Astfel, după 70 de ani de căsnicie, Ion și Nina Iliescu au un copil de suflet la care țin foarte mult și care este moștenitorul direct al testamentului.

Cine este "fiul" moștenitor al lui Ion Iliescu

Numele lui este Mihai Bujor Sion și este actualul consul al României în Manila – Filipine. Chiar dacă nu l-au înfiat în acte, soții Iliescu s-au ocupat atent de educația și studiile lui, pentru că acesta și-ar fi pierdut părinții într-un accident aviatic, citează impact.ro

”Ne-am dorit foarte mult, dar nu a fost să fie. Soția mea a avut 3 sarcini, toate toxice. Am vrut, mai apoi, să înfiem, dar pe vremea aceea nu era posibil”, povestea Ion Iliescu cu ceva timp în urmă.

Ajuns la vârsta de 54 de ani, Mihai Bujor Sion și-a început cariera ca șef al Cancelariei Prezidențiale pe vremea când, "tatăl" său era președintele țării. În plus, a fost căsătorit timp de 20 de ani cu actrița Ioana Marinescu, mama Mariei Marinescu, de care a divorțat în 2015, pentru a se căsători cu iubita cu 30 de ani mai tânără, fotomodelul Laura Iordache.

Ce va moșteni acesta

Relația dintre soții Iliescu și consul este extrem de bună și le spune “mamă” și “tată”.

Ei bine, conform testamentului, Mihai Bujor Sion va moșteni un apartament de 156 mp, 15 tablouri extrem de scumpe, bijuterii de câteva zeci de mii de euro, precum și câteva terenuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel