Incredibil: Becali, dat în judecată de Valeriu Argăseală

gigi becali
gigi becali

Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, l-a acţionat în justiţie pe Gigi Becali pentru declaraţii care ating imaginea clubului. Cererea de chemare în judecată a fost făcută de fostul arbitru în numele clubului Steaua şi a fost trimisă Judecătoriei Sectorului 1 pe 14 iunie 2012, scrie Evz.

În spatele acestei cereri de chemare în judecată se pare că se află amenzile pe care Steaua trebuie să le plătească ca urmare a declaraţiilor lui Becali, chiar dacă oficial acesta nu are nicio funţie în club. Prin acest demers, oficialii roş-albaştrii vor să obţină un document din partea instanţei care să ateste că Gigi Becali nu deţine nicio funcţie în club şi să nu mai plătească amenzile care curg după declaraţiile lui Becali.

"Noi, clubul, tot timpul trebuie să plătim sancţiunile pentru declaraţiile lui şi nu mai vrem asta. Noi le tot explicăm celor din comisii că George Becali nu are nicio funcţie oficială, iar ei o ţin una şi bună că e de notorietate că Gigi Becali reprezintă clubul Steaua", a declarat Valeriu Argăseală pentru evz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel