Încredere PSD. Pieleanu: Rețineți ce vă spun! Primii 5 politicieni PSD în care românii au încredere

Darius Muresan / 05 Martie 2018 / 19:54 Salveaza PDF Comentarii

Marius Pieleanu a vorbit despre încrederea pe care românii o au în politicienii PSD.

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre faptul că PSD va avea 16 vicepreședinți din care 8 bărbați și 8 femei.Pieleanu a amintit că în topul primilor 5 politicieni PSD în care românii au încredere se află 5 femei!

Așadar, după Congresul PSD de sâmbătă, se schimbă modalitatea de alegere a vicepreședinților iar noua regulă spune că vor fi opt bărbați și opt femei.

„Uneori pretextul se pupă perfect cu drepturile europene. Pentru situația de față așa mi se pare. Sigur că PSD nu a dovedit de-a lungul timpului că ar fi un partid care chiar crede în egalitatea de gen, de altfel, niciun partid din România nu a făcut-o, poate cu excepția USR-ului”, a precizat Marius Pieleanu la România TV.

TOP 5 politicieni PSD în care românii au încredere

„Dincolo de asta, mai e o chestiune și cu simpatia publică. Eu tot încerc să spun că primii 5 politicieni din PSD în care românii au încredere sunt femei. Probabil se vor regăsi și în Biroul Permanent de sâmbătă”, a adăugat Marius Pieleanu.

Sociologul a spus că topul este condus de către Gabriela Firea, urmată de Lia Olguța Vasilescu, Rovana Plumb, Doina Pană și premierul Viorica Dăncilă care prin prisma funcției pe care o are câștigă capital de imagine. 

Ulterior, Marius Pieleanu a amintit-o și pe Ecaterina Andronescu, precizând că „nu știu dacă se va clasifica (nr. - la Congres), dar care „e chiar pe locul 3 după Gabriela Firea și Olguța Vasilescu”.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26