Incidente protest. Olguţa Vasilescu, întrebare cheie

Vasilescu
Vasilescu

Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a publicat pe pagina sa de socializare un comentariu referitor la comentariile care au apărut în spaţiul public după incidentele de la protestul din 10 august. 

"De o săptămâna tot aud ca bătăuşii jandarmeriţei sunt de la galeria Craiovei și că eu sau Claudiu Manda i-am pus să facă violenţe ca să poată interveni jandarmii. Apoi au spus că jandarmii sunt de la Craiova și i-am trimis noi să bată oameni...

Ba chiar că șeful Jandarmeriei e craiovean și numit de mine în funcție. Și eu nici măcar nu îl cunosc... Atât îi duce capul! După ce am primit mesaje de înjurături toată săptămâna de la diverși, iată că, ușor-ușor, adevărul iese la iveală.

Niciunul dintre bătăuși nu era craiovean. Iar individul care a furat pistolul jandarmeriţei e angajat și la o firma care deține un post tv unde se tot aruncă noroi în guvern. Foarte ciudat! Poza bătăușului a stat o săptămâna pe toate posturile tv, românii fiind îndemnați să sune la 112 dacă îl recunosc. Pai, din postul tv respectiv, nu l-a recunoscut chiar nimeni?", a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel