Incident între Traian Băsescu și moderatorul TVR, marți seara

base tvr
base tvr

 Invitat la TVR, marți seara,  președintele suspendat, Traian Băsescu, a avut o dispută cu moderatorul emisiunii în care a fost prezent  el spunându-i jurnalistului că ştie "linia" TVR, dar ar trebui să fie lăsat să vorbească, dacă tot a fost invitat. Ieșirea lui Băsescu nu este singulară în această campanie. Invitat la Gândul, președintele suspendat a avut, la un moment dat o ieșire de aceeași natură la adresa moderatorului.

 Moderatorul emisiunii TVR, Mihai Constantin, într-un dialog cu președintele suspendat, a fost contrazis de mai multe ori de acesta deoarece a susținut că Guvernul Boc ” a mărit TVA-ul inutil” și ”a tăiat pensiile”.

 Redăm mai jos dialogul dintre Mihai Constantin și Traian Băsescu.

 Traian Băsescu: Eu am refuzat să-i mint pe români, când nu am avut bani, am ieșit și am spus <țara nu are bani pentru salarii> și asta era realitate, că puteam să ne mai facem că plătim salarii și pensii întregi o lună.

Mihai Constantin: ...atunci când aţi susţinut Guvernul Boc mai întâi să mărească TVA şi după aceea aţi spus că a fost inutil şi aţi mai tăiat şi pensile….

Traian Băsescu: Nu, cred că nu ştiţi ce s-a întâmplat. Uite, chiar nu mă aşteptam la TVR să nu ştiţi că nu s-au tăiat pensiile.

Mihai Constantin: Corectaţi-ne dumneavoastră.

Traian Băsescu: Pensiile nu s-au tăiat. Nu s-a tăiat nicio pensie. S-a introdus o contribuţie la sistemul de sănătate de 5,5%.

Mihai Constantin: Dar anunţul s-a făcut.

Traian Băsescu: S-au tăiat salariile.

Mihai Constantin: Dar anunţul s-a făcut.

Traian Băsescu: Deci, s-a făcut dar nu a aprobat Curtea Constituţională. N-aş vrea să…, ar fi bine dacă aţi fi pregătit când vă întâlniţi cu preşedintele României. Deci nu a existat tăiere de pensii.

Mihai Constantin: Eu vorbesc despre anunţul dumneavoastră de la Cotroceni, domnule preşedinte.

 (….)

 Mihai Constantin: Şi pentru că vreau ca telespectatorii să fie corect informaţi, mă refeream la anunţul dumneavoastră în virtutea primului motiv pentru care Parlamentul v-a suspendat şi anume aţi uzurpat …

Traian Băsescu: Am o rugăminte. Dacă sunteţi dumneavoastră, am înţeles că eu sunt într-o emisiune electorală...

Mihai Constantin: Vă rog, sigur.

Traian Băsescu: Dacă... mai aduceţi vreo doi colegi şi spuneţi dumneavoastră ce aş vrea să spun eu ! Am această rugăminte. Ştiu care e linia TVR-ului, ştiu ce trebuie să faceţi, dar dacă m-aţi chemat, daţi-mi voie să vorbesc şi pe urmă spuneţi ce vreţi.

Numai când vorbiţi ca moderator, vorbiţi corect. Deci a fost introducerea unui impozit de 5,5% pe valoarea de 750 de lei care nu era impozitată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel