INCIDENT cu Hollande în România. Un motociclist din coloana oficială a căzut

Incident cu Francois Hollande, președintele Franței, la venirea în România!

Unul dintre motocicliștii din coloana oficială a președintelui Franței, Francois Hollande, a derapat pe carosabilul ud și a căzut.

Motocicleta făcea parte din grupul de antemergători a mașinii în care se afla Francois Hollande care se îndrepta spre Parcul Carol din București. Motociclistul nu a fost rănit, s-a ridicat și a continuat drumul.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, efectuează marţi o vizită de stat în România, ocazie cu care se va întâlni cu omologul român, Klaus Iohannis, şi cu premierul Dacian Cioloş. Preşedintele francez va fi primit marţi dimineaţă la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis, cu care va avea convorbiri tete-a-tete, urmate de convorbiri oficiale şi de o declaraţie de presă comună.

În continuare, cei doi şefi de stat vor merge la Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară 'Horia Hulubei' de la Măgurele, unde vor vizita Camera de Control Laser şi vor participa la deschiderea evenimentului economic 'Parteneriatele franco-române de viitor'. Francois Hollande va vizita, alături de premierul Dacian Cioloş, fabrica de elicoptere Airbus România. Liderul de la Palatul Elysee are programat şi un prânz oficial alături de premierul român. La sfârşitul zilei, Klaus Iohannis va oferi un dineu de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel