Închidere Casa de Pensii. Olguța Vasilescu despre Violeta Alexandru: Iar și-a bătut cineva joc de ea

Olguța Vasilescu, la TVR 1
Olguța Vasilescu, la TVR 1

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a remarcat, într-o postare pe o rețea de socializare, că Violeta Alexandru a fost păcălită de cineva în privința închiderii Casei de Pensii București.

Lia Olguta Vasilescu a remarcat, într-o postare pe Facebook, că ”Purtătoarea de cuvânt a Casei de Pensii tocmai a făcut-o mincinoasă pe Violeta Alexandru. Zice că nici nu au închis sediile din București și nici nu există vreo problemă cu plata pensiilor. Iar și-a bătut cineva joc de ea și a mușcat-o!”. 

Declarația purtătoarei de cuvânt a casei de Pensii București a fost făcută la Realitatea Plus, joi după amiaza:

”Afirmațiile doamnei ministru sunt total neadevărate, iar rezultatul lor este introducerea panicii și a unei stări de nesiguranță în rândul pensionarilor. A fost restricționat accesul publicului în Casele de Pensii pentru chestiuni care nu se pot rezolva decât în prezența pensionarului și care se desfășoară conform procedurilor. S-a permis accesul numai pentru chestiuni care nu suportă amânare. Celelalte acțiuni se pot desfășura prin poștă, pe mail, telefonic. Doamna ministru a mai făcut o afirmație, cum că ar fi pusă în pericol plata pensiilor, care este și ea eronată. Pensiile se plătesc în mod normal, conform graficului. Nu sunt nici măcar întârzieri”, a spus Cristiana Cristiodulachis, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii București.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat joi că ea a auzit că s-a închis Casa de Pensii București şi a cerut demiterea şefei instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel