Începe telenovela cu Micul Prinț-doi. Nicholas Medforth Mills, revenire șoc

Flux24, noul susținător al Prințișorului, a scris că Nicholas Medforth Mills revine în România. Întoarcerea coincide cu un moment-cheie: luna când Nicoleta Cârjan, o colaboratoare a lui, va naște.

Povestea lui Nicholas Medforth Mills s-a complicat odată cu apariția personajului feminin și a unui copil nelegitim, care se va naște, cel mai probabil, în februarie 2016. Decât să umble haihui, el i-ar putea recunoaște copilul, iar lucrurile ar putea lua o turnură cu totul și cu totul neașteptată.

În acest context, jurnalistul Val Vâlcu a scris câteva rânduri pe pagina sa de Facebook.

"După ceva călărie pe șa de bicicletă, Nicoleta a spus că n-a funcționat pastila de după. Nicolae a spus: No way! Și a plecat, bine, pa, la alte distracții gratis. Între timp, Prins Pol a fost prins. Afacerile imobiliare au nevoie de un alt Prințișor. Nicolae se întoarce în țară.

Din fericire pentru ei, spălații pe creier din fața televizorului nu se întreabă cât de responsabil e tipul, cine teleghidează un tinerel prin tenebrele din Bamboo, de ce nu ascultă acesta de Familia Regală, ci de familia politică-imobiliară băsistă?

Începe telenovela cu Micul Prinț-doi, că primul are părinții la bulău și-l ia Barnevernetul. Aștept botezul și nunta cu copy-right la Capatos. Prințișorul Paulei Iacob a murit, trăiască prințisorul lui Truică și Andronic!", a scris Val Vâlcu.

Amintim că la sfârșitul lunii noiembrie 2015, în Evenimentul Zilei apărea un articol definitoriu pentru campania ostilă la adresa Casei Regale. Articolul prelua o "informație" dintr-un site cunoscut pentru afinitatea cu Traian Băsescu a editorului său, Andrei Bădin. Nicoleta Cârjan, o colaboratoare a Principelui Nicolae, nu a reușit să scape de sarcină cu pastila de după și nu dorește să facă avort. Pentru că va naște un băiat, ea ar pune în pericol cuplul Radu-Margareta, aceasta fiind explicația excluderii lui Nicolae din linia de succesiune, scriu Flux 24 și EvZ. Total aberant. În loc să observe că Nicolae refuză să-și asume responsabilitățile de părinte, de exemplu, sau să raționeze că, tocmai din cauza tatălui nu poate copilul să ajungă o amenințare pentru succesiune, Flux și EvZ îl victimizează din nou pe Prințișor și o incriminează pe Margareta. Oricum, din decembrie nu avea să le mai folosească la nimic această campanie ostilă Casei Regale. 

Mai multe detalii aici - >> Adevărul despre excluderea lui Nicolae din linia de succesiune a Regelui. Sex, DNA, servicii secrete 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel