Începe atacul la Ramona Mănescu: va fi anchetată penal. Ce spune edilul de la sectorul 6

manescu ramona
manescu ramona

Ramona Mănescu a fost învestită, luni, în funcția de ministru al Transporturilor, după ce prima propunere oficială, Ovidiu Silaghi, era implicat într-un dosar instrumentat de DNA. Presa a scris că și a doua propunere, neoficială de data asta, Nini Săpunaru, ar avea probleme de ordin penal, lucru infirmat de fostul șef al Vămilor. Liberalii au ales-o pe Ramona Mănescu, europarlamentar cu o imagine curată și zero probleme cu Justiția. Potrivit surselor DC News însă, la doar o zi de la învestire, există informații conform cărora se lucrează la un dosar penal pentru familia Mănescu. Ar fi vorba despre o sponsorizare de 750.000 de lei acordată de primăria sectorului 6 unei fundații în conducerea căreia se afla europarlamentarul PNL.

Rareș Mănescu, primarul sectorului 6,  a declarat pentru DeCe News că zvonurile sunt lipsite de fundament. ”Ramona Mănescu a fost președinte, neremunerat, până în 2011, în board-ul unei școli româno-finlandeze, cu sediul în sectorul nostru, a declarat edilul. Legea nici măcar nu spune că n-ar avea dreptul să continue această acțiune caritabilă, dar ca să fiu mai catolic decât Papa, am rugat-o să renunțe, înainte să ajung primar. Și-a dat demisia, deci, înainte ca să eu să ajung în această funcție. Din acest board al școlii mai făceau parte și cetățeni finlandezi, ambasadori, oameni de cultură. Repet, era o activitate neremunerată! De altfel, totul e în declarația de interese, de la PE. Colaborarea cu primăria este pentru o cantină socială. Îi anunț pe cei care caută să găsească nod în papură că acest obiectiv educațional mai derulează și alte proiecte, cum ar fi pregătirea unor profesori români în Finlanda, țara cu cel mai performant sistem de învățământ din lume. Poate nu vor încerca să târască în noroi toate inițiativele unor prieteni ai României, în scop meschin, politicianist”.

Numele Ramonei Mănescu la Transporturi a mulțumit majoritatea din USL pentru că, se gândeau cei mai mulți, sunt slabe șanse ca acesteia să-i apară un dosar penal cu doar două zile înainte de numire - cum s-a întâmplat în cazul lui Ovidiu Silaghi - datorită parcursului său politic lipsit de controverse. Liderii USL, Crin Antonescu și Victor Ponta au declarat în numărate rânduri că orice nume propus de Uniune pentru o funcție importantă devine vulnerabil și riscă să se aleagă cu un dosar penal în orice moment.

Conform surselor noastre, familia Mănescu va fi anchetată penal după ce, spun procurorii anticorupție, primăria sectorului 6 ar fi alocat suma de 750.000 RON către o asociație condusă de Ramona Mănescu. Primarul sectorului 6 este soțul ministrului Transporturilor, Rareș Mănescu.

Ramona Mănescu a fost etichetată imediat de la nominalizare, într-un exercițiu de discreditare, drept ”soția lui Rareș Mănescu”, o persoană influentă din cadrul PNL care ar fi propulsat-o la vârful politicii.

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, își arăta siguranța, într-un interviu acordat Ring, că Ramona Mănescu va fi ”hărțuită de DNA”. ”Sută la sută, Ramona Mănescu va fi hărţuită de DNA, pentru că, atunci când intri într-un astfel de joc, trebuie să te aştepţi la probleme de acest gen”, declara liberalul.

Sută la sută, Ramona Mănescu va fi hărţuită de DNA, pentru că, atunci când intri într-un astfel de joc, trebuie să te aştepţi la probleme de acest gen.Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/219232/Relu-Fenechiu-Suta-la-suta-Ramona-Manescu-va-fi-HARTUITA-de-DNA-

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel