Incendiu spital Piatra Neamț. Cine răspunde? Bogdan Chirieac: Incompetență criminală a actualului Guvern

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac susține că actualul Guvern este de o ”incompetență criminală”. Acesta s-a arătat indignat în direct la un post de televiziune după incendiul grav de la Spitalul Județean din Piatra Neamț și după deciziile luate de autorități. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a explicat în direct la România TV de ce situația de la Piatra Neamț este mult mai gravă decât cea de la Colectiv, de acum 5 ani. 

”Situația de la Piatra Neamț este mult mai gravă decât cea care s-a întâmplat la Colectiv. Și nu vorbesc prin prisma numărului de victime. Acolo era o gaură de șobolan. Din nefericire, 400 de tineri s-au lăsat convinși să intre în acea capcană, pentru că a fost o capcană, iar în final știm cu toții catastrofa care s-a produs. La Piatra Neamț e un spital public. Mă duc într-un spital public să mă fac bine, nu să iau foc și să nu mă recunoască rudele. Deci aveți de-a face cu o incompetență criminală a actualului Guvern. Că nu sunt de acord cu demisia lui Ludovic Orban, ar fi și absurd, când sunt alegeri pe 6 decembrie, dar avem de-a face cu o incompetență criminală. Președinte de la PNL, Guvern de la PNL, Parlament arondat PNL, autoritatea locală e de altă culoare, dacă are importanță. Știți unde este măsura incompetenței fără limită a acestui Guvern? Da, corupția ucide, dar prostia și incompetența ucid mai tare. Dovadă este faptul că l-au ținut pe doctorul erou cinci ore și jumătate în ambulanță, până să îl transporte cu avionul la București. Atât a durat!”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel