Incendiu Chiajna. Imagini devastatoare cu locuințele arse

Un incendiu a izbucnit, vineri, la două mansarde de bloc din Chiajna. Ce a rămas în urmă este foarte greu de privit. Locuințe arse în totalitate, practic toată agoniseala familiilor care se mutaseră aici.

România TV a difuzat, în premieră, imagini din blocurile arse. A rămas doar un morman de lucruri arse.

"Toate trei blocuri au ars. Totul este distrus. Locuințele sunt pline de dărâmături, bucăți din tavan pe jos. Nu mai ai efectiv pe unde să calci din cauza acelor bucăți care s-au prăbușit. Toate electrocasnicele, mobilă, totul este complet distrus, la ultimul etaj al blocului. La etajele 2 și 1, apa a făcut ravagii. Mobila este îmbibată în apă, oamenii nu mai pot salva mare lucru. În ceea ce îi privește pe locatarii de la mansardă, un lucru este clar: nu se mai poate locui acolo. Între timp, locatarii spun că dezvoltatorul nu a mai răspuns, este de negăsit, nu le-a mai dat nicio explicație, mulți dintre nici măcar nu aveau asigurare", a declarat un reporter România TV aflat la fața locului.

(w670) 

La scurt timp după declanșarea incendiului, prefectul de Ilfov, Marius Ghincea, a spus că " blocul este atipic. Este în zig-zag. Incendiul s-a propagat de la pod și a fost probabil observat prea târziu de cei care sunt în zonă.

Incendiul este extins pe cel puțin 1000 de metri pătrați. Din punctul meu de vedere, acest bloc nu mai este locuibil și probabil se va pune problema mutării persoanelor care locuiau aici. O să vorbesc cu cei de la primărie, să vedem ce soluții găsim, mai ales că iarnă deja a bătut la ușă".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel