Încăierare între PSD și PNL în Biroul Electoral. Filmare cu mobilul tip USR vs. camera de supraveghere

PNL acuză reprezentantul PSD de ”fapte extrem de grave”: lovire și lipsire de libertate. Pentru a susține acuzațiile, a fost trimis redacțiilor o filmare realizată cu mobilul chiar de către reprezentantul PNL. Incidentul a fost filmat și de camerele de supraveghere. 

Cristi Irimia, împuternicit de PNL să verifice listele de semnături la BEC Focșani, a realizat o filmare cu mobilul, ca la începuturile activității parlamentare a USR. Ulterior, PNL a editat filmul, tăind anumite fragmente și repetând alte secvențe, după care l-a trimis redacțiilor, însoțit de următorul text:

”Partidul Național Liberal filiala Vrancea aduce la cunoștința opiniei publice fapte extrem de grave petrecute astăzi la Biroul Electoral de Circumscripție Focșani sub privirile președintelui BEC Focșani, judecător Loredana Arhip. Reprezentantul Partidului Social Democrat Vrancea în BEC Focșani, Bogdan Emilian Matișan, l-a lipsit de libertate în mod nelegal, reținându-l contra voinței sale în incinta încăperii pe Cristi Irimia, împuternicit de către PNL Vrancea să consulte lista susținătorilor candidatului PSD la Primăria Focșani, Cristi Valentin Misăilă. 

Ulterior, Bogdan Emilian Matișan l-a lovit peste braț pe reprezentantul PNL când acesta îl filma. Matișan a fost deranjat de semnăturile în neregulă descoperite de Cristi Irimia în momentul consultării listei semnăturilor pentru susținerea lui Misăilă și în urma unor telefoane și presiuni a reușit să o determine pe judecătoarea Loredana Arhip să nu îi mai permită reprezentantului nostru consultarea integrală a listelor de susținători ai candidaților PSD”.

Filmarea de pe camerele de supraveghere arată însă că Irimia îl împinge pe reprezentantul PSD. 

Comparați cele două filmulețe: cel needitat, de pe camerele de supraveghere, și cel tăiat și montat de PNL.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel