Încă un transfer la Dinamo. Kevin Bru, noul jucător al câinilor

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti l-a transferat, joi, pe mijlocaşul francez Kevin Bru, care a jucat ultima oară la clubul Apollon Limassol, în prima ligă a campionatului din Cipru, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. 

Născut la Paris, pe 12 decembrie 1988, Kevin Bru a mai evoluat în carieră pentru Rennes, Chateauroux, Clermont, Dijon, Boulogne, Istres (toate din Franţa), Levski Sofia (Bulgaria) şi Ipswich Town (Anglia). Jucătorul se va alătura lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, care se va încheia pe 4 iulie.

Bru a jucat 29 de meciuri pentru Apollon Limassol în sezonul trecut, 17 în campionat, 5 în Cupa Ciprului şi 7 în Europa League. A marcat patru goluri în prima ligă a Ciprului. Kevin Bru are 14 selecţii şi un gol la prima reprezentativă a statului Mauritius, fiind şi căpitan al echipei naţionale.

Până la 19 ani a evoluat pentru loturile de juniori ale Franţei. Dinamo i-a mai transferat în această vară pe portarul Cătălin Straton (Dunărea Călăraşi), fundaşii Gabriel Moura (Sepsi OSK), Andrei Sin (Poli Iaşi) şi Florin Bejan (Astra Giurgiu), pe mijocaşul Alexandru Răuţă (FC Voluntari) şi pe atacantul Slavko Perovic (Istanbulspor). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel