Încă un primar PSD schimbă tabăra: Se fac că nu văd!

SIGLĂ PSD
SIGLĂ PSD

Primarul PSD al municipiului Slobozia a anunţat pe pagina sa de Facebook că va părăsi tabăra social-democraţilor, din cauza evenimentelor din interiorul partidului din ultimele săptămâni. Acesta va pleca la Pro România. 

"Nu stiu ce asteptari au fostii colegi de la sondajul de opinie in urma caruia va fi desemnat candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, dar eu cred ca va fi doar un instrument cu ajutorul caruia sa se asigure niste scuze pentru esecul din noiembrie. Dacă într-adevăr se propune să se aleaga un candidat pe baza cercetărilor sociologice este foarte clar că va fi încărcat de subiectivism doar ca să iasă cine trebuie, când avem la dispoziție atâtea sondaje făcute în ultima perioadă, și care indiferent de variațiile altor indicatori ne arată invariabil un singur lucru: politicianul din PSD care se bucură de cea mai mare încredere în rândul electoratului este doamna Gabriela Firea. Cel mai recent sondaj CURS o dă chiar pe primul loc, iar cei decidenți se fac că nu văd acest lucru", a scris Adrian Mocioniu pe Facebook. 

Mazilirea lui Robert Negoiţă, pe lista de motive 

"De asemenea sunt șocat să văd că Robert Negoita - primarul cu cea mai buna imagine dintre primarii de sectoare și cu cele mai multe realizări este suspendat din partid. Este foarte clar că deriva continuă total in PSD și singura șansa a social democrației in România rămâne PRO România", a mai scris primarul din Slobozia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel