Încă un pas până la revenirea în elită. Rapid Bucureşti a promovat în Liga 2

Rapid Bucureşti şi-a asigurat promovarea matematică în liga a doua a fotbalului românesc. Giuleştenii nu mai pot pierde primul loc din Liga III după victoria contra celor de la Unirea Slobozia, scor 3-0. Golurile vişiniilor au fost marcate de Hlistei, Cârstocea şi Vlada. 

Stadionul din Regie, unde rapidiştii îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu, s-a dovedit neîncăpător pentru fanii giuleşteni, care au venit să îşi susţină favoriţii. Echipa antrenată de Daniel Pancu a făcut spectacol în acest sezon de Liga a treia şi mai are un singur pas până la revenirea în elita fotbalului românesc. 

Dar, până la atacarea promovării în Liga 1, Rapid Bucureşti începe să îşi recapete din ce în ce mai mult identitatea profesionistă. Vechiul stadion din Giuleşti este deja istorie, în locul său urmând a fi construită o arenă de cinci stele. Noul stadion va costa 29 de milioane de euro, va avea o capacitate de 14.000 de locuri şi va fi gata, potrivit Companiei Naţionale de Investiţii, înainte de Euro 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel