Încă o demisie în PNL după dezastrul de la alegeri! Un lider se retrage

Dan Cristian Popescu, cel care a candidat la alegerile locale pentru fotoliul de primar al sectorului 2, anunţă că demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL sector 2.

Le mulţumesc membrilor de partid oneşti, sutelor de voluntari, cât şi celor aproximativ 25.000 de cetăţeni ai sectorului 2 care mi-au acordat încrederea la alegerile de ieri! Îmi cer scuze celor pe care i-am dezamăgit pentru că nu am putut să fac mai mult, dar îi asigur că, într-o formă sau alta, voi continua lupta pentru transparenţă şi anti-corupţie şi blaturi în sectorul 2! Demisionez din funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei PNL sector 2, a scris liberalul, luni, pe pagina sa de Facebook.

Alianţa PSD+UNPR a obţinut la Primăria Capitalei 43,56% din totalul voturilor exprimate la alegerile locale de duminică, urmată de USB - cu 29,05%, după centralizarea de către BEC a rezultatelor din 95 de secţii din cele 1.252 existente în Bucureşti. PNL se clasează pe locul al treilea cu 10,74%, urmat de PMP - 6,36% şi ALDE - 2,93%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel