Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Înarmarea României, o șansă pentru industria de Apărare a țării

În acest moment, relațiile diplomatice dintre România și Statele Unite sunt la un nivel de tensiune incredibil de mare, nemaiîntâlnit de la mineriadele de la începutul anilor '90. Cu toate acestea, am speranța că lucrurile se vor rezolva, și că România și SUA vor putea, în curând, să privească către viitor.

DC NEWS a salutat recentul anunț făcut de președintele Iohannis vizavi de achiziționarea sistemului de rachete Patriot. Alocarea a 2% din PIB pentru Apărare de către Parlamentul României reprezintă o garanție în plus pentru orientarea euroatlantică și europeană a României poziționată în contextul regional de la Marea Neagră.

Achizițiile în domeniul militar ar putea însă să sporească nu doar securitatea țării, ci și PIB-ul și prosperitatea ei. De aceea, DC News a hotărât ca în 2018, când vom aniversa 100 de ani de la Marea Unire, să organizeze simestrial o reuniune cu participare internațională a producătorilor de armament din NATO cu companiile românești de profil, indiferent dacă sunt de stat sau private. 

Demersul DCNEWS.RO urmărește facilitarea contactelor politice, diplomatice și industriale pentru ca industria românească de armament și industria aerospațială să primească, în sfârșit, balonul de oxigen de care au atâta nevoie. Contactele avute până acum de DCNEWS.RO au găsit o mare disponibilitate din partea tuturor actorilor implicați: corporații internaționale, companii românești, factori de decizie din domeniul economic și al Apărării. Vom reveni cu amănunte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel