INAMICUL TAROM. Werner Wolff, director, anunță DESTRĂMAREA unui SISTEM

TAROM
TAROM

Werner Wolff, director TAROM, a vorbit, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute”, despre compania TAROM și despre inamicul acesteia. 

Întrebat despre inamicul numărul 1 al TAROM, Werner Wolff, director TAROM, a afimat că ”trei sau cinci luni se ajung ca să definești cine este, de fapt, inamicul numărul unu al acestei companii. Există inamici și, din păcate, un sistem bine pus la punct, care, încetul cu încetul, începe să se destrame.”

(w670) Werner Wol

Werner Wolff a prezentat o schemă cu date clare: 

(w670)

”LF este factorul de încărcare al aeronavele care până acum a fost undeva la 62%, lipseau și sistemele de control pentru a le putea umple într-un alt mod sau într-un mod profesionist. Am scos la licitație o platformă întreagă a unui sistem informatic și dorim să încărcăm aeronavele mult mai eficient în viitor. Licitația se va încheia în două săptămâni și jumătate. TAROM umplea aeronavele necontrolat, era controlată `manual`, ceea ce nu pot face angajații. Aveam și erori de preț. De aceea, am avut și curse la preț foarte, foarte mare” a explicat directorul TAROM. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel