EXCLUSIV  În trei luni îți iei mașină! PARADOX cu jobul din România care îți umple buzunarele

În România, dacă vrei să îți iei o mașină nouă, cu banii jos, și ai un salariu decent, între 3000 - 5000 de lei, probabil trebuie să strângi câțiva ani buni pentru a ți-o cumpăra. Și totuși, există un job unde poți avea mașina visurilor tale în doar trei luni.

În timp ce mă plimbam pe la Universitatea din București, mă întâmpină o persoană care îmi dă un pliant pe care scria mare: "în trei luni îți iei mașină! Câștigul mediu lunar pe care îl vei avea este 2.000 de dolari". Se cere o singură condiție: să fii femeie.

(w670)

(w670)

Pe pliant nu scrie dacă trebuie să ai dimensiunile 90 - 60 - 90 sau să fii vreo frumusețe rară. Important este să fii femeie că bărbați cu gusturi diverse se găsesc peste tot. Am intrat pe site pentru a vedea despre ce este vorba: videochat. Beneficiile sunt extraordinare cum ar fi faptul că faci, în mod obișnuit, 100 de dolari pe zi sau mai mult, însă poți ajunge și la peste 4.150 de dolari pe săptămână. Mă încurc în cifrele care apar pe site, dar cam astea sunt sumele. Unii românii nu pot să strângă banii ăștia într-o viață, dar la videochat îi poți obține într-o săptămână. Poți lucra la sediul din Piața Romană, București, în camere individuale, frumoase și curate, unde sunt calculatoare și camere de top, ai și spațiu de relaxare și socializare, terasă cu flori, mâncare gratis în fiecare zi - oricum nu poți mânca prea mult pentru că trebuie să arăți bine, dar ai posibilitatea să lucrezi și de acasă, din orice colț al țării. Nu îți cere nimeni experiență. Totul se învață la locul de muncă și, cum spuneam, dacă vrei să lucrezi din provincie, poți urmări online câteva lecții de sedus bărbați cu bani și ești gata de atac.

Interviul de angajare

Am contactat Standard Studio și m-am interesat ce trebuie să facă o persoană dacă vrea să se ocupe de videochat. De aici, discuția am pornit-o în termeni personali, adică le-am spus că eu aș vrea să lucrez din provincie. Procedura este simplă: nici trebuie să te prezinți la interviu, este suficient să trimiți buletinul și doar o fotografie cu tine.

Persoana cu care am discutat online a fost foarte prietenoasă și mi-a dat toate detaliile de care aveam nevoie pentru a afla, cât de cât, ce înseamnă să faci videochat și cum poți să îți iei mașină în trei luni. Era interesant de aflat și ce marcă. După ce mi-am făcut cont pentru Pachetul StandardAcasă Promo pentru a lucra din patul meu, am început să discut cu o angajată de acolo.

Program după bunul plac

Am aflat că pot lucra de acasă fix cum doresc, îmi pot alege singură programul de lucru. Cât despre salariu, am aflat că încasările nu sunt unele fixe sau garantate, probabil încasările sunt invers proporționale cu numărul kilogramelor. Vei fi plătită exact suma pe care reușești să o faci în momentul în care ești online cu membrii site-ului. "Nu vă putem garanta un anumit venit, sunt modele care fac 200 - 300 de dolari pe săptămână și altele care fac 2.000 - 3.000 de dolari pe săptâmână", mi-a spus persoana de la Standard Studio.

Deschidere la sugestiile clienților

Întrebată cum pot câștiga o asemenea sumă, adică cea mai mare, mi s-a zis: "Depinde de nivelul de engleză, cât timp stai online, cât ești de deschisă la sugestiile primite în secțiunea plătită". Amuzant este că pe site este prezentată o tânără care stă în fața unui calculator fiind îmbrăcată într-un halat de baie ca al bunicii, motiv pentru care am întrebat dacă trebuie să mă dezbrac în fața camerei, în speranța că și într-un trening pot câștiga mii de dolari pe săptâmână. Din păcate, nu, nu se poate. "În secțiunea plătită, condiția minimă este nuditatea. Noi colaborăm cu streamate.com care este un site adult". Am aflat că viitorii clienți care vor plăti ca să mă vadă goală sunt, de obicei, bărbați, dar pot fi și femei, ce-i drept, foarte puține. Dar reveninm la cerințe.

"Depinde de persoana cu care interacționați, unii vor vrea doar să stați de vorbă, majoritatea vă vor cere show erotic, adică să vă dezbrăcați sau să folosiți jucării sexuale. Însă nu sunteți obligată să faceți lucrurile acestea", mi-a zis persoana de la interviu.

Am întrebat dacă m-aș putea întâlni cu bărbații din România care plătesc să mă vadă online. Am aflat că: "Streamate nu acceptă membri din România și sunt împotriva întâlnirilor față în față. Dacă încercați să stabiliți întâlniri cu membrii, cel mai probabil vă vor închide contul".

Bonusuri

Am vrut să aflu și dacă pot primi bonusuri în cazul în care clienții sunt mulțumiți de treaba pe care o fac. "Nu prea aveți ce bonusuri să primiți. Dacă membrii sunt mulțumiți vor petrece timp în privat, timp care este plătit. Plățile se efectuează direct de către site, nu de către noi. Deci noi nu avem cum să oferim bonusuri, din păcate. Rolul nostru este doar de a recruta modele".

Pericol

Și dacă tu crezi că faci videochat pentru bărbații din străinătate și te gândești că tatăl tău sau oricine altcineva din România nu te poate vedea, ți-ai făcut calculele greșit. Clientul tău te poate filma, poți ajunge pe Youtube, pe alte site-uri de specialitate sau, pur și simplu, material video în telefoanele clienților și până să descoperi că ai ajuns vedetă pe Internet, e cale lungă și deja te știe toată lumea.

"Dacă aveți membri care vă deranjează îi puteți bloca. Da, există posibilitatea de a fi filmată, însă dacă se întâmplă să găsiți clipuri pe net, puteți contacta site-ul respectiv și să cereți să se șteargă", ne-a mai zis angajata.

Deci cam asta le așteaptă la interviu pe tinerele din România care vor să-și ia mașină în trei luni. Și ceea ce mi s-a părut paradoxal este că pliantele cu jobul visurilor erau date chiar lângă Universitatea din București...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel