În sfârșit, România îl ia în seamă pe Bute. B1 TV va transmite meciul cu Magee

lucian-bute
lucian-bute

În sfârșit a venit momentul în care România îl ia în seamă pe campionul mondial IBF, Lucian Bute. După mai multe partide jucate de pugilistul român, care nu au fost transmise în țară, meciul de cu Brian Magee va fi putea fi urmărit de B1TV, a anunţat Federaţia Română de Box.

Partida este programată la 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal.

"B1TV a confirmat achiziţionarea drepturilor de transmisie a meciului pe care Lucian Bute îl va avea cu Brian Magee în data de 19 martie 2011 la Montreal", a anunţat federaţia, citată de Mediafax.

Lucian Bute îşi va pune centura în joc pentru a şaptea oară pe 19 martie, într-o gală ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, când îl va întâlni pe irlandezul Brian Magee.

Bute, 27 de victorii din tot atâtea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oară la profesionişti împotriva unui pugilist european, după rusul Serghei Tatevosian şi danezul Lolenga Mock. Lucian Bute a câştigat titlul mondial în versiunea IBF la 19 octombrie 2007, după ce l-a învins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reuşit să-şi apere cu succes centura în alte şase rânduri. La începutul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.

Brian Magee, în vârstă de 35 de ani, a disputat 38 de partide în carieră, reuşind să câştige 34 (24 prin KO), pierzând trei şi remizând o dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel