În plină criză, Raluca Turcan se plimbă pe banii Parlamentului în țara lui Pinochet

PDL solicită comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare pentru...economii. Ce contează că se încalcă principiile democratice și recomandările Comisiei de la Veneția privind consultarea electoratului. Când vine vorba de plimbări ale parlamentarilor PDL, nu se mai gândește nimeni la criză. Raluca Turcan va pleca o săptămână la Santiago de Chile, pentru a serba bicententenarul Congresului Național al Republicii. Toate cheltuielile de transport, cazare și diurnă vor fi suportate de Parlamentul României. În condițiile instituirii unui regim de autoritate personală în România, vizita ar putea fi folositoare și PDL, dacă se va face un schimb de experiență cu foști membri ai juntei militare conduse de Pinochet.

Raluca Turcan participă la reuniune în calitate de președinte al Comisiei pentru Cultură, alături de Alina Ilie, expert în cooperare internațională multilaterală. Cele două vor avea parte de un sejur de șase zile asigurat de Parlamentul României pentru a participa la bicententenarul Congresului Național al Republicii Chile. Din partea României, ințial, trebuia să meargă președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, dar aceasta a delegat sarcina.

Sejurul este unul de lux, raportându-ne la posibilitățile României din acest moment. Delegația va dura 6 zile, se asigură transport cu avionul la clasa I, tur-retur pe ruta București - Santiago de Chile. Reprezentanții României vor avea asigurată cazarea 100% în timpul cât vor sta în capitala chiliană. De asemeena și diurna zilnică va fi asigurată în proporție de 50%, cu discount total la revenirea în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel