Înțelegere între MEDA și MYLAN. Afacere extrem de puternică la nivel global

Mylan N.V. anunță că a finalizat înțelegerea privind oferta sa publică recomandată acționarilor Meda Aktiebolag (publ.) de a tranzacționa toate acțiunile deținute de aceștia în Meda către Mylan ("Oferta").

Odată cu finalizarea și semnarea Ofertei, Mylan a achiziționat fiecare dintre aceste acțiuni în conformitate cu termenii Ofertei.

Președintele Consilului de Administrație Mylan, Robert Coury, a comentat: "Suntem foarte mulțumiți că am primit ajutorul entuziast al acționarilor necesar pentru a finaliza achiziția Meda. Mylan continuă să se diferențieze printre companiile farmaceutice globale prin profilul său unic și traiectoria ascendentă. Achiziția Meda va contribui la consolidarea poziției noastre de lider".

CEO-ul Mylan, Heather Bresch, a continuat: "Achiziția Meda se aliniază tuturor realizărilor noastre de până acum în lume, aducând o și mai mare amploare și diversitate la nivelul produselor, zonelor geografice și canalelor de vânzare. Drept rezultat, platforma noastră de producție și C&D este de neegalat, iar acum deținem o infrastructură comercială globală și mai puternică în cadrul piețelor dezvoltate și emergente, în ceea ce privește medicamentele noastre de brand, generice și OTC-uri. Această tranzacție este extrem de atractivă".

[citeste si]

 Președintele Mylan, Rajiv Malik, a adăugat: "Prin achiziția Meda, Mylan deține acum şase francize terapeutice de 1 miliard de dolari, iar prin amploarea sporită a business-ului nostru și prin capacitățile noastre comerciale extinse considerăm că avem șanse semnificative să diferențiem Mylan pe viitor în fața clienților și pacienților noștri. Ariile terapeutice alergie/afecțiuni respiratorii, durere/sistem nervos central și dermatologie - recent amplificată prin achiziția business-ului de medicamente topice a Renaissance – reprezintă doar o parte dintre ariile unde ne așteptăm să creăm valoare adăugată prin portofoliul, produsele aflate în dezvoltare și capacitățile noastre reunite".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel