Înșelătorii în numele CEL.RO: Produse reduse cu plata în avans. DIICOT, pe fir

DIICOT a intrat pe fir după ce mai multe anunțuri false au fost publicate în numele site-ului cel.ro.

Pe site-uri de anunțuri și de mică publicitate erau oferite la vânzare, în numele CEL.RO, produse la jumătate de preț. Victimele erau condiționate să dea banii în avans pentru a beneficia de reducerea de preț.

"Societatea Corsar Online SRL comercializează produse doar prin intermediul www.CEL.ro. Utilizarea brandului CEL.ro pe oricare alte platforme de comerţ electronic din România este cel mai probabil o încercare de inducere în eroare a clienţilor noştri. Infractorii folosesc mesaje e-mail trimise aparent din partea CEL.ro. Mesajele sunt realizate astfel încât să poată fi considerate informări oficiale şi legitime ale magazinului nostru, pentru a induce în eroare potenţialele victime", afirmă compania, într-un comunicat de presă, scrie Economica

Compania precizează: "Pentru asigurarea unui climat cât mai sigur în activităţile de comerţ din România, CEL.ro va sprijini demersul autorităţilor în combaterea atât a acţiunilor de phishing, cât şi a altor tentative de fraudare. Recomandăm clienţilor noştri să achiziţioneze produsele doar de pe www.CEL.ro şi să ne contacteze imediat în cazul oricărei suspiciuni privitoare la identitatea partenerului de dialog. CEL.ro nu foloseşte site-uri de anunţuri pentru a oferi lichidări de stoc sau promoţii". 

CEL.ro este un magazin online cu capital integral românesc, care activează pe piaţa din România din anul 2004. Gestionează un portofoliu cu 45.000 de produse, are 80 de angajaţi şi peste 800.000 de comenzi procesate până în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel