Înșelăciune în scop electoral. Lider PSD: Decolează doar păsările cerului

Preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, susține că populaţia Aradului a fost înşelată în mod grosolan de conducerea liberală a CJ Arad, printr-un contract fantomă cu un operator de zbor şi o investiţie inutilă de 2 milioane Euro. Totul ar fi fost făcut doar în scop electoral, pentru că de pe Aeroportul Arad ”nu decolează decât păsările cerului”.

”Din păcate, săptămână trecută am constatat care este atitudinea PNL Arad faţă de cetăţeni, în condiţiile în care au refuzat propunerea avansată de PSD în şedinţa de plen a CJ Arad, aceea ca membrii în consiliile de administraţie şi în adunările generale ale acţionarilor să nu fie remuneraţi pentru activitatea lor. Prin atitudinea de care au dat dovadă, consilierii liberali nu au făcut altceva decât să dea startul la o nouă luptă pentru ciolan, de natură să le suplimenteze veniturile individuale lunare cu mii de lei”, a declarat Dorel Căprar.

Acesta a dat exemplul Aeroportului, unde, în condiţiile în care directorul, Dan Bălăcel, ”o mostră de manager ineficient”, are un salariu lunar este de 5.000 de lei, conform algoritmului care prevede că indemnizaţia consilierilor reprezintă 25% la sută din cea a managerului consilierii judeţeni care fac parte din CA al aeroportului, vor primi lunar câte 1.250 de lei.

”Populaţia Aradului a fost înşelată în mod grosolan”

Conform lui Căprar, această sumă, care reprezintă salariul mediu al unui arădean, va intra lunar în buzunarele consilierilor din CA al Aeroportului, doar pentru a face figuraţie. ”Este evident faptul că populaţia Aradului a fost înşelată în mod grosolan de conducerea liberală a CJ Arad, printr-un contract fantomă, de fapt inexistent, cu un operator de zbor şi o investiţie inutilă de 2 milioane Euro, totul fiind făcut doar în scop electoral. În numeroase rânduri am arătat cetăţenilor ce cacealma au tras liberalii la aeroport, cum au aruncat milioane de euro pentru modernizarea terminalului de pasageri, în condiţiile în care exista deja unul ce putea fi modernizat şi care avea o pistă standard funcţională, având posibilitatea de a opera zboruri de profil în mod regulat. Iar după runde interminabile de declaraţii publice, în perioada pre-electorală, farsa liberalilor a ieşit la iveală, dovedindu-se că nu există niciun operator de zbor, cu toate că s-au cheltuit şi încă se cheltuie foarte mulţi bani”, a spus deputatul social-democrat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel