În ce ipostază vrea să-l vadă Fifor pe Orban, după noua decizie

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Mihai Fifor (PSD) a reacționat după ce premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că Guvernul va ataca la CCR proiectul de lege care respinge amânarea dublării alocațiilor copiilor.

„Este de neconceput ce face PNL în prezent și tare aș vrea să îl văd pe Ludovic Orban explicând milioanelor de părinți din România de ce guvernul refuză cu îndărătnicie să dubleze alocațiile copiilor.

Mai mult, liberalii după ce se ascund în spatele unor explicații neverosimile, mai atacă și la Curtea Constițională decizia de majorare adoptată de Parlament”, a precizat, luni, pe Facebook, Mihai Fifor. 

Ulterior, a adăugat: „Noi am inițiat și votat această lege cu gândul la toți acei părinți care, mai ales acum, întâmpină greutăți semnificative în creșterea și educarea celor mici. Niciunul dintre așa zisele argumente ale lui Orban nu stau în picioare, în condițiile în care PSD a indicat și sursă de finanțare, iar "teroriștii economici" sunt chiar liberalii, care prin nesăbuința lui Cîțu, au împins în haos economia românească și au prăbușit nivelul de trai.”

„Normal era ca președintele să promulge în regim de urgență legea nu să găsească diverse tertipuri de tegiversare a aplicării ei. Pentru că asta face în acest moment PNL, cu un cinism inimaginabil, pe spatele tragediei întregii națiuni!”, a conchis Mihai Fifor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel